• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboren Brabant

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonboren en dat in Brabant? U bent op het juiste adres bij VBH Works! VBH Works is dé specialist in Brabant als het gaat om betonboren. Wij maken gebruik van de modernste technieken en gereedschappen. Van maken en installeren op een nieuwbouwproject tot het oplossend denken en uitvoeren bij een renovatieproject. Wij zijn breed inzetbaar en helpen u met elk bouw karwei! Wij vertellen u dan ook graag van A tot Z wat er moet gebeuren en waarmee u rekening kunt houden. Zo ontvangt u dan van ons ook een passende offerte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op! VBH Works helpt u graag. U kunt ons bereiken via info@vbhworks.nl of bel vrijblijvend naar 073 – 6907943.
VBH Works dé specialist voor u in Brabant.

Voorkom onnodige kosten

De werkzaamheden met betrekking tot betonboren zijn verschillend. Zo zijn er voor elke plek waar geboord moet worden andere risicofactoren en dingen waar u rekening mee moet houden. Betonboren is maatwerk en om onnodige schade te voorkomen dient dit uitgevoerd te worden met de grootste precisie. Bij VBH Works kunt u terecht voor:

  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boringen in beton- en metselwerk wanden;
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren;
  • Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen inclusief het leveren en aanbrengen van ventilatiekokers en –roosters.

VBH Works hét bedrijf voor betonboren Brabant

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die VBH Works biedt met betrekking tot betonboren? Heeft u vragen over betonboren of wilt u meer informatie over onze processen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u zo goed als mogelijk op de hoogte wordt gesteld. Ook bij twijfel kunt u bij ons gerust terecht. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent! VBH Works is te bereiken via info@vbhworks.nl of bel naar 073 – 6907943. Ook kunt u terecht bij ons voor Sloopwerken – Betonboringen – Sleuven hakken, kappen en frezen – Bestrating – Groenvoorziening – Grondwerk. Wij zijn hét bedrijf dat gespecialiseerd is in sloopwerken, betonboren en -zagen.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.