• VBH Works

    Uw betoonbedrijf voor al uw projecten.

Betonboorbedrijf

Wanneer u een betonboorbedrijf nodig heeft, bent u op zoek naar vakmensen die netjes en schoon werk afleveren. VBH Works is een echte specialist op het gebied van betonboren, maar u kunt ons ook inzetten voor het frezen van sleuven of het zagen van beton. Wij zijn breed inzetbaar. Klein of groot project, nieuwbouw of renovatie… of u nu particulier bent, of als onderneming om een betonboorbedrijf verlegen zit, bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen om onze klussen uit te voeren. En het maakt ons niet uit of we met onze diamantboor of diamantzaag langs moeten komen om een paar kastjes in de keuken op te hangen, of om productie te maken bij een nieuwbouwproject.

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden:

  • Boringen in beton- en metselwerk wanden
  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren
  • Sleuven hakken, kappen en frezen
  • Beton- en steenzagen
  • Natuursteen zagen

Natuurlijk zal er na de werkzaamheden veel materiaal af te voeren zijn. Wij zorgen daar graag voor, op een milieuvriendelijke manier. Om de hoeveelheid stof die vrijkomt bij het boren, sleuven of zagen te beperken, maken wij gebruik van de nieuwste stofzuigers en afzuigtechnieken. Bij het zagen gebruiken wij indien nodig ook water voor de stofbeperking, wat allemaal wordt opgezogen. Zo zullen wij de werkplek schoon en netjes achterlaten.

Kosten voor werkzaamheden

De kosten voor een dergelijk project zijn erg afhankelijk van verschillende prijsbepalende factoren. De omvang van het project, de nodige apparatuur en/of gereedschap samen met de voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin spelen hierin de grootste rol. Het is daarom lastig een gemiddeld kostenplaatje te schetsen voor dergelijke werkzaamheden.

Wilt u toch graag weten waar u exact aan toe bent? Vraag bij ons dan een gratis en vrijblijvende offerte op. In onze offertes verwerken wij de geschatte tijdsplanning, alle uit te voeren werkzaamheden incl. bijbehorende kosten (incl. BTW) en de eventuele extra mogelijkheden.

VBHworks: betonboorbedrijf voor kwaliteit

Bij betonboringen is het van belang dat dit met precisie en nauwkeurigheid wordt gedaan. Wij van VBHworks gebruiken hiervoor het juiste gereedschap dat voldoet aan een hoge kwaliteitsnormen. Onze vakmannen hebben ervaring in het verrichten van betonboringen, wij nemen de volledige zorg voor het betonboren uit handen. Ook zorgen we ervoor dat de omgeving netjes wordt achtergelaten.

Neem contact op met ons betonboorbedrijf

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met VBH works, hét specialistich betonboorbedrijf. Als u nieuwsgierig bent naar diverse projecten die door ons al opgeleverd zijn kunt u ook even kijken onder referenties. Zo krijgt u ook een indruk van de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.