• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboorbedrijf Brabant

Wanneer u een betonboorbedrijf nodig heeft in Brabant, bent u op zoek naar vakmensen die netjes en schoon werk afleveren. VBH Works is een echte Brabantse specialist op het gebied van betonboren, maar u kunt ons ook inzetten voor het frezen van sleuven of het zagen van beton. Wij zijn breed inzetbaar. Klein of groot project, nieuwbouw of renovatie… of u nu particulier bent, of als onderneming om een betonboorbedrijf verlegen zit, bij ons bent u aan het juiste adres!

Grote en kleine betonboorprojecten in Brabant

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen om onze klussen uit te voeren. En het maakt ons niet uit of we met onze diamantboor of diamantzaag langs moeten komen om een paar kastjes in de keuken op te hangen, of om productie te maken bij een nieuwbouwproject.

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden in Brabant:

  • Boringen in beton- en metselwerk wanden
  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren
  • Sleuven hakken, kappen en frezen
  • Beton- en steenzagen
  • Natuursteen zagen

Betonboren in Brabant met diamant

Met een diamantboor kunnen wij heel netjes kleine én grote, duurzame gaten boren in beton. Meestal zullen we nat boren in beton. Daarbij maken we gebruik van een betonboor waarop een waterslang wordt aangesloten. Het grote voordeel van nat boren in beton, is dat er geen stofvorming bij komt kijken. Verder is eventueel betonijzer dat in een betonnen muur verwerkt zit, geen probleem wanneer we nat boren. Wel is het zo dat er plassen water kunnen ontstaan bij het betonboren, maar daarvoor zullen wij altijd adequate maatregelen treffen. Bovendien ruimen wij altijd alles netjes op.

Ook droog boren komt natuurlijk voor. Dat is vooral een verstandige keuze als er grote gaten geboord moeten worden in zachte materialen. Wel moet er dan altijd rekening gehouden worden met grote hoeveelheden stof die vrij kunnen komen, maar dankzij onze moderne apparatuur voor stofbeperking wordt dit stof direct weggevoerd.

Betonzagen met diamant

Ook als u beton gezaagd, gefreesd of gesleufd wil hebben, bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben uitstekende gereedschappen, waaronder ook diamantzagen, waarmee wij zelfs door het allerhardste materiaal heen kunnen komen.

Afvoer puin en stof

Natuurlijk zal er na de werkzaamheden veel materiaal af te voeren zijn. Wij zorgen daar graag voor en doen dat op een milieuvriendelijke manier. Om de hoeveelheid stof die vrijkomt bij het boren, sleuven of zagen te beperken, maken wij gebruik van de nieuwste stofzuigers en afzuigtechnieken. Bij het zagen gebruiken wij indien nodig ook water voor de stofbeperking, wat allemaal wordt opgezogen. Zo zullen wij de werkplek schoon en netjes achterlaten.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met VBH works, hét specialistisch betonboorbedrijf in Brabant. Als u nieuwsgierig bent naar diverse projecten die door ons al opgeleverd zijn kunt u ook even kijken onder referenties. Zo krijgt u ook een indruk van de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.