• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboorbedrijf Brabant

Wanneer u een betonboorbedrijf nodig heeft in Brabant, bent u op zoek naar vakmensen die netjes en schoon werk afleveren. VBH Works is een echte specialist op het gebied van betonboren, maar u kunt ons ook inzetten voor het frezen van sleuven of het zagen van beton. Wij zijn breed inzetbaar. Klein of groot project, nieuwbouw of renovatie… of u nu particulier bent, of als onderneming om een betonboorbedrijf verlegen zit, bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen om onze klussen uit te voeren. En het maakt ons niet uit of we met onze diamantboor of diamantzaag langs moeten komen om een paar kastjes in de keuken op te hangen, of om productie te maken bij een nieuwbouwproject.

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden in Brabant:

  • Boringen in beton- en metselwerk wanden
  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren
  • Sleuven hakken, kappen en frezen
  • Beton- en steenzagen
  • Natuursteen zagen

Natuurlijk zal er na de werkzaamheden veel materiaal af te voeren zijn. Wij zorgen daar graag voor, op een milieuvriendelijke manier. Om de hoeveelheid stof die vrijkomt bij het boren, sleuven of zagen te beperken, maken wij gebruik van de nieuwste stofzuigers en afzuigtechnieken. Bij het zagen gebruiken wij indien nodig ook water voor de stofbeperking, wat allemaal wordt opgezogen. Zo zullen wij de werkplek schoon en netjes achterlaten.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met VBH works, hét specialistich betonboorbedrijf in Brabant. Als u nieuwsgierig bent naar diverse projecten die door ons al opgeleverd zijn kunt u ook even kijken onder referenties. Zo krijgt u ook een indruk van de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.