• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Tilburg voor ieder bestratingsproject!

Bestrating Tilburg

Voor bestrating in regio Tilburg is VBH Works dé aangewezen partner. Het kan voorkomen dat u zelf uw straatwerk wilt aanleggen. Echter ontbreekt het u aan het vakmanschap om het zelf goed aan te leggen of de tijd om het professioneel af te werken. Bestraten is een nauwkeurige en lichamelijk belastende klus. De grond moet perfect geëgaliseerd worden en het urenlang voorover gebogen op de knieën zitten kan voor een onervaren klusser erg zwaar zijn. Laat de bestrating van uw oprit, tuin of buitenterrein van uw bedrijf daarom over aan VBH Works.

Wij kunnen u professioneel verder helpen bij:

  • Straatwerk in uw tuin of oprit;
  • Het aanleggen van bestrating in de omgeving van uw bedrijf;
  • Groenprojecten.

Grote of kleine projecten voor bestrating in Tilburg

Wij maken geen onderscheid tussen bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. VBH Works helpt u graag bij de verzorging van grond- en bestratingswerken in de omgeving van Tilburg! Het maakt ons ook niet uit of u een groot of een klein project te bestraten heeft. Wij gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk en bespreken graag met u wat uw wensen zijn.

Onze werkwijze voor bestrating

  • Voordat we daadwerkelijk beginnen aan de bestrating bij u in de regio Tilburg, zullen wij eerst in goed overleg gaan met u om de wensen te bespreken. Ook zullen wij de situatie ter plaatse bekijken en het te bestraten gebied opmeten. Aan de hand hiervan zullen wij een passende offerte kunnen maken.
  • Vervolgens zullen we met het afgraven van de te bestraten grond beginnen. Ligt er nog oude bestrating? Natuurlijk kunnen wij die ook voor u verwijderen.
  • Om een goede fundering te realiseren en ervoor te zorgen dat de stenen, tegels of klinkers niet verzakken, zullen wij een goede laag ophoogzand aanbrengen en deze goed egaliseren.
  • Ook met de afvoer van regenwater zal rekening gehouden worden: bij een kaarsrechte stoep loopt regenwater niet goed weg. Het is dan ook belangrijk om een lichte helling aan te houden.
  • Als we helemaal klaar zijn, zullen we de nieuwe bestrating nog bestrooien met voegzand. Dit zal langzaam maar zeker tussen de voegen gaan zitten door beloping, beregening en door de wind.

Passend advies voor grond- en bestratingswerk

Bovendien weten wij dat er een ruime keuze is aan materialen voor bestrating. Het kan hierdoor voorkomen dat u het lastig vindt om een keuze te maken. VBH Works geeft u graag advies omtrent de mogelijkheden én eigenschappen van straat- en grondwerkzaamheden. Ons advies gaat door waar andere bedrijven stoppen. Daarom zijn wij dé nummer één voor bestrating in Tilburg en omgeving. U staat als klant bij ons voorop en dit laten we zien in onze dienstverlening naar u toe!

Groenvoorziening, grondwerk en meer in regio Tilburg

VBH Works is een zeer ervaren partner met meer dan twintig jaar ervaring. Met trots kunnen wij mededelen dat we een erkend leerbedrijf zijn en VCA gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we betrouwbaar zijn, met veel aandacht voor de werknemers. Onder referenties staan diverse gerealiseerde projecten. Hier verkrijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij bieden. Behalve bestrating kunt u bij ons terecht voor:

Heeft u enige vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op per telefoon of mail. Wij staan voor u klaar voor bestrating in Tilburg en omgeving!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.