• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Gouda voor ieder bestratingsproject!

Bestrating Gouda

Voor bestrating in regio Gouda is VBH Works dé aangewezen partner. Het kan voorkomen dat u zelf uw straatwerk wilt aanleggen. Echter ontbreekt het u aan het vakmanschap om het zelf goed aan te leggen of de tijd om het professioneel af te werken. Wij kunnen u professioneel verder helpen bij:

  • Straatwerk in uw tuin;
  • Het aanleggen van bestrating in de omgeving van uw bedrijf;
  • Groenprojecten.

Wij maken geen onderscheid tussen bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. VBH Works helpt u graag bij de verzorging van grond- en bestratingswerken in de omgeving van Gouda!

Passend advies voor grond- en bestratingswerk

Bovendien weten wij dat er een ruime keuze is aan materialen voor bestrating. Het kan hierdoor voorkomen dat u het lastig vindt om een keuze te maken. VBH Works geeft u graag advies omtrent de mogelijkheden én eigenschappen van straat- en grondwerkzaamheden. Ons advies gaat door waar andere bedrijven stoppen. Daarom zijn wij dé nummer één voor bestrating in Gouda en omgeving. U staat als klant bij ons voorop en dit laten we zien in onze dienstverlening naar u toe!

Groenvoorziening, grondwerk en meer in regio Gouda

VBH Works is een zeer ervaren partner met meer dan twintig jaar ervaring. Met trots kunnen wij mededelen dat we een erkend leerbedrijf zijn en VCA gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we betrouwbaar zijn, met veel aandacht voor de werknemers. Onder referenties staan diverse gerealiseerde projecten. Hier verkrijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij bieden. Behalve bestrating kunt u bij ons terecht voor:

Heeft u enige vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op per telefoon of mail. Wij staan voor u klaar voor bestrating in Gouda en omgeving!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.