• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Eindhoven voor ieder bestratingsproject!

Bestrating Eindhoven

Het kan voorkomen dat u zelf uw straatwerk wilt aanleggen. Echter ontbreekt het u aan het vakmanschap om het zelf goed aan te leggen of de tijd om het professioneel af te werken. VBH Works biedt de ideale oplossing: voor bestrating regio Eindhoven zijn wij dé aangewezen partner. Wij kunnen u verder helpen bij straatwerk in uw tuin, het aanleggen van bestrating in de omgeving van uw bedrijf of bij andere projecten. Wij maken geen onderscheid tussen bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. VBH Works helpt u graag bij de verzorging van grond- en bestratingswerken.

Advies over bestrating Eindhoven

Bovendien weten wij dat er een ruime keuze is aan materialen voor bestrating. Het kan hierdoor voorkomen dat u het lastig vindt om een keuze hierin te maken. VBH Works geeft u graag advies omtrent de mogelijkheden én eigenschappen van straat- en grondwerkzaamheden. Ons advies gaat door waar andere bedrijven stoppen. Daarom zijn wij dé nummer 1 in bestrating voor Eindhoven en omgeving. U staat als klant bij ons op 1 en dit laten we zien in onze dienstverlening naar u toe!

Groenvoorziening, grondwerk en meer

VBH Works is een zeer ervaren bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Met trots kunnen wij mededelen dat we een erkend leerbedrijf zijn en VCA gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we een betrouwbaar zijn, met veel aandacht voor de werknemers. Onder referenties staan diverse afbeeldingen van gerealiseerde projecten. Hier verkrijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij bieden. Behalve bestrating kunt u bij ons terecht voor:

Overtuigd van onze diensten en heeft u enige vragen over de dienstverlening die wij kunnen bieden? Neem contact op door direct een belletje te geven of een mail te sturen. Wij staan voor u klaar voor bestrating in Eindhoven en omgeving!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.