• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Uden voor ieder bestratingsproject!

Afbraakwerken

Wilt u uw vloer, badkamer of keuken slopen? Voor afbraakwerken komt u naar Sloopbedrijf VBH Works. Als vakkundig sloopbedrijf bieden wij een jarenlange ervaring in sloopwerkzaamheden. Deze ervaring hebben wij opgebouwd bij zowel grote als kleine sloopwerken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Sloopbedrijf VBH Works helpt graag bij uw sloopproject met afbraakwerken op maat!

Afbraakwerken van A tot Z

Van het strippen van panden tot het slopen van staal- en betonconstructies, Sloopbedrijf VBH Works staat u bij voor afbraakwerken / sloopwerken van A tot Z. Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden denken wij gericht met u mee en staan wij voor:

  • Een veilige, efficiënte en snelle manier van werken;
  • Verantwoordelijk afvoeren van reststoffen;
  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Bovendien zijn onze vakmensen VCA gecertificeerd. Dit betekent dat u met Sloopbedrijf VBH Works kiest voor een ervaren partner die veel waarde hecht aan veiligheid en vakmanschap. Wij zullen dan ook bij onze sloopwerkzaamheden werken met stofbeperking, de omgeving zorgvuldig afplakken én de werkplek schoon achterlaten.

Schakel Sloopbedrijf VBH Works in!

Zoekt u een ervaren partner voor afbraakwerken? Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen via info@vbhworks.nl of 073-6907943. Als ervaren sloopbedrijf verrichten wij de sloopwerkzaamheden op een vakkundige wijze, zodat u snel van het resultaat kunt genieten. Kwaliteit gegarandeerd!

Dé specialist voor uw vloer en betonpompen

Naast sloopwerken kunt u ook bij VBH terecht voor uw vloer en betonpompen. Neem gerust een kijkje op www.vbhtotaalvloeren.nl of www.vbhbetonpompen.nl en ontdek de mogelijkheden. Daarnaast kunt u een impressie van de mogelijkheden krijgen via onze pagina op Facebook.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.