• VBH Works

    uw sloopbedrijf in Deurne voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Deurne

Bij Sloopbedrijf VBH Works bent u aan het juiste adres voor sloopwerken in regio Deurne. Wilt u uw badkamer, keuken of schuur laten slopen? Wij ondersteunen u van A tot Z voor zowel sloop- als afbraakwerken. Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen. Met Sloopbedrijf VBH Works kiest u voor een vakkundige sloop in Deurne en omgeving!

Wij voeren sloopwerkzaamheden professioneel uit!

Wij hebben al voor vele particulieren en bedrijven sloopwerken mogen uitvoeren. Bij het uitvoeren van onze sloopwerken staan wij voor vakmanschap en kwaliteit. U kunt rekenen op:

  • Aandacht voor veiligheid én duurzaamheid;
  • Gebruik van de juiste materialen;
  • Een jarenlange ervaring als sloopbedrijf.

Van kleine en grote sloopwerken tot het slopen van complete staal- en betonconstructies, Sloopbedrijf VBH Works voert de gevraagde sloopwerken professioneel uit in regio Deurne!

Voor elk sloop- en bouwproject

Sloopbedrijf VBH Works is door de jaren gegroeid en daardoor in specialisaties toegenomen. Naast sloopwerken kunt u daarom ook bij ons terecht voor het pompen van beton én het plaatsen van nieuwe afwerk- en betonvloeren. Kortom: u heeft slechts één partner nodig voor het complete sloop- en bouwproject!

Meer informatie omtrent het pompen van betonpompen vindt u op www.vbhbetonpompen.nl. Voor het plaatsen van een nieuwe vloer kunt u terecht op www.vbhtotaalvloeren.nl. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Een offerte aanvragen

Als sloopbedrijf in de omgeving van Deurne kunt u ons inschakelen voor een diversiteit aan sloopwerkzaamheden. Vraag direct een offerte aan door te bellen naar 073-6907943 of een mail te sturen naar info@vbhworks.nl. Sloopbedrijf VBH Works: voor al uw sloopwerken!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.