• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Best voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf De Bilt

Wat uw wensen met betrekking tot sloopwerken ook zijn, VBH Works is bij uitstek úw sloopbedrijf in de omgeving van De Bilt. Van het slopen van uw keuken tot het strippen van complete panden, wij voeren de gewenste sloopwerkzaamheden met zorg en aandacht uit. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 073-6907943. Wij denken gericht met u mee en laten aan u zien dat sloopbedrijf VBH Works úw specialist in sloopwerken is.

Jarenlange ervaring in sloopwerken

Samengevoegd als drie bestaande sloopbedrijven bieden wij hedendaags een jarenlange ervaring in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Zo worden wij veelvuldig ingeschakeld voor het effectief én milieubewust slopen van bouwkundige en industriële bouwprojecten. Onder onze diensten vindt u een compleet overzicht van onze specialisaties. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

Een vakkundige sloop

In regio De Bilt hebben wij als sloopbedrijf door de jaren heen al vele projecten mogen begeleiden. Hierbij maken wij geen onderscheid in onze klanten. Particulieren, bedrijven en verenigingen kiezen voor sloopbedrijf VBH Works vanwege de hoge kwaliteit in combinatie met veiligheid. Dit kunnen wij waarborgen doordat onze vakmensen VCA gecertificeerd zijn. Kortom: bent u op zoek naar een vakkundig sloopbedrijf nabij De Bilt? Een vakkundige sloop laat u over aan sloopbedrijf VBH Works.

Schakel onze slopers in

Schakel onze slopers in door contact met ons op te nemen. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde werkzaamheden, kunt u terecht onder referenties. Daarnaast verschaft onze Facebookpagina een goede impressie van de mogelijkheden. VBH Works: úw sloopbedrijf in De Bilt en omgeving.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.