• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Den bosch voor ieder bestratingsproject!

Bestrating Den Bosch

Voor zowel bestrating als straatwerk kunt u bij VBH Works te allen tijde terecht. Bent u woonachtig in Den Bosch of omgeving? Dan zijn wij de perfecte partner op het gebied van bestrating regio Den Bosch! Onze vakkundige medewerkers zorgen voor uitstekend grond- en bestratingswerk. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij kunnen als geen ander u voorzien van de beste adviezen omtrent bestrating en straatwerk.

Groenvoorziening, grondwerk en meer

VBH Works beschikt over het VCA certificaat. Hierdoor voldoen wij aan alle eisen die worden gesteld in het VCA systeem. Dit toont aan dat wij een erkend leerbedrijf zijn dat erg betrouwbaar is. Wij denken met u mee over uw bouwproject, oplossingsgericht. Niet alleen voor bestrating in de regio Den Bosch kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij derhalve gespecialiseerd in de volgende diensten:

Bij VBH Works wordt er gebruik gemaakt van het beste materiaal en de juiste vakkennis. Door deze combinatie kunnen onze specialisten zorgen voor vakwerk van uitstekende kwaliteit. Wat die dag af kan, maken wij ook af. Wij zorgen ervoor dat u een tevreden klant bent.

Sloopbedrijf VBH help!

Vanaf het begin tot het eind houden wij rekening en contact met u en uw omgeving. Uw bouwproject word elke dag netjes en opgeruimd achter gelaten, zodat de volgende in het bouwproces direct verder kan. Wij werken zodanig met u samen, dat er geen misverstanden kunnen ontstaan door onduidelijke communicatie.

Heeft u interesse in meer informatie over onze diensten of werkwijze? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Elke werkdag kunt u ons bereiken per e-mail of via een telefoontje. Op onze website kunt u ook een contactformulier invullen waarin u uw vraag of probleem kunt omschrijven. Onze medewerkers helpen u graag waar nodig!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.