• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Den bosch voor ieder bestratingsproject!

Bestrating Den Bosch

Voor zowel bestrating als straatwerk in regio Den Bosch helpt VBH Works u graag. Bent u woonachtig in Den Bosch of omgeving? Dan zijn wij uw partner op het gebied van bestrating. Onze vakkundige medewerkers zorgen bij particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen voor uitstekend grond- en bestratingswerk. Daarnaast verlenen wij u graag een passend advies omtrent bestrating en straatwerk.

Dé specialist in groenvoorziening en grondwerken

VBH Works beschikt over het VCA certificaat. Hierdoor voldoen wij aan alle eisen die worden gesteld in het VCA systeem. Dit toont aan dat wij een erkend leerbedrijf zijn dat erg betrouwbaar is. Wij denken oplossingsgericht met u mee over uw bouwproject. Niet alleen voor bestrating in de omgeving van Den Bosch kunt u bij ons terecht, door onze jarenlange ervaring zijn wij ook gespecialiseerd in:

Bij VBH Works wordt er gebruikgemaakt van het beste materiaal en de juiste vakkennis. Door deze combinatie leveren wij bestrating en straatwerk van uitstekende kwaliteit. Wat dezelfde dag af kan, maken wij af. Wij zorgen ervoor dat u een tevreden klant bent!

Sloopbedrijf VBH Works helpt u graag!

Vanaf begin tot eind houden wij rekening met u en uw omgeving. Bouwprojecten worden altijd netjes en opgeruimd achtergelaten, zodat de volgende in het bouwproces direct verder kan. Wij werken zodanig met u samen, zodat er geen misverstanden ontstaan door onduidelijke communicatie.

Wilt u VBH Works als partner inschakelen voor bestrating in regio Den Bosch? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons tijdens werkdagen bereiken per e-mail of via de telefoon. Op onze website kunt u ook het contactformulier invullen waarin u uw vraag of probleem kunt omschrijven. Onze medewerkers helpen u graag waar nodig!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.